- -

Terug
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij

Omschrijving

Algemeen

Omgeven door een landelijk en heuvelachtig gebied in Partij bieden wij aan deze fraai gelegen vrijstaande woning met rondom aangelegde tuin en royale garage, hetwelk vele mogelijkheden biedt. 

Indeling

Begane grond:
De elegante entreehal met trapopgang, meter- en bergkast biedt toegang tot het toilet, de woonkamer en de keuken. De woonkamer (28 m2) kent door de vele raampartijen aan zowel de voor- en achterzijde alsmede aan de zijgevel prima lichtinval alsook een uitstekend contact met de tuin. Daarnaast geniet men met name door de vrije ligging rondom van optimaal privacy. De keuken (10 m2) is uitgerust met een rechte aanbouwkeuken v.v. het nodige comfort en geeft middels de achterdeur toegang tot de tuin, die overigens eveneens vanuit de woonkamer te bereiken is.

Eerste verdieping:
Overloop welke toegang biedt aan drie slaapkamers (13,5 m2, 10 m2 en 8m2), waarvan één met balkon aan de achterzijde, de keurige badkamer geoutilleerd met ligbad met douchescherm, tweede toilet en vaste wastafel en een separate wasruimte, bij uitstek ideaal voor het plaatsen van witgoedappartuur.

Tweede verdieping:
Via vlizotrap bereikbare functionele bergzolder.

Tuin:
De rondom aangelegde tuin is v.v. een terras, vijverpartij, gazon en is omgeven met een fraaie groene omheining waardoor het ook hier goed toeven is. Tevens is het mogelijk om van hieruit het perceel te verlaten via een aparte poort en is eveneens de riante garage (40 m2) te benaderen. Deze garage is voor meerdere doeleinden geschikt en is tevens voorzien van een complete verdieping.

Aanvullende informatie:
-Bouwjaar 1968
-Uitstekende locatie
-V.v. kunststof en houten kozijnen met isolerende beglazing
-CV-installatie, eigendom, bouwjaar 2009
-Gigantische garage

Interesse?

Bel of mail Rob Prevoo Makelaardij voor meer info of het maken van een bezichtigingsafspraak: 043 851 20 43 of info@robprevoo.nl   

Bezichtiging of informatie aanvragen

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Bericht:
Versturen