Google Reviews   5 / 5 25 reviews 
043 851 204 3

Klanten beoordelen ons

Schrijf een review
 5 / 5    5
Een zeer fijne ervaring met dhr Prevoo toen ik reageerde op een aangeboden huurwoning. Reageert snel. Communicatie correct en prettig, zowel per mail, telefoon en persoonlijk. Rustig en duidelijk in de informatieverstrekking. Informatie werd duidelijk per mail verstuurd, ook hiermee was hij vlot. De bemiddeling en afhandeling voor het verkrijgen van de huurwoning is vlot, netjes en fijn verlopen. Top! Ik kan Rob Prevoo Makelaardij zonder meer aanbevelen!
 5 / 5    P K
29-07-2022
 5 / 5    5
Wij hebben een super goede ervaring met Rob! Enorm betrokken en sympathiek, probeert echt te kijken naar de wensen van beide partijen en komt altijd zijn afspraken op tijd na. Super!!
 5 / 5    Donna Jane
25-07-2022
 5 / 5    5
We had a great experience in working with Rob Prevoo. He reacts fast, is very kind and organised. We did not have any problems in the last two years.
 5 / 5    Friederike Leppert
20-07-2022
 5 / 5    5
Sinds kort een appartement gevonden via Rob prevoo en woon er nu met heel veel plezier. Fijne communicatie, snelle antwoorden en duidelijke afspraken!
 5 / 5    Jermaine Blijenberg
15-07-2022
 5 / 5    5
We had a wonderful time with Rob Prevoo. Communication was very easy and we got great support and service for our flat.
 5 / 5    Clara Kammeringer
15-07-2022
 5 / 5    5
competent and excellent service with personal touch. Very pleasant to work with. I used his service for renting out my house. recommended for those who like "do what you say and say what you do"
 5 / 5    michael hendrikx
08-07-2022
 5 / 5    5
Zeer prettige en professionele begeleiding en advisering bij de verkoop van het huis van mijn moeder.
 5 / 5    Ton Ottenhof
29-06-2022
 5 / 5    5
Wij hebben ons huis gekocht via Rob Prevoo Makelaardij. Hij was er voor zowel de koper als de verkoper. Het was een fijne samenwerking. Wij zouden Rob Prevoo aan iedereen aanbevelen!
 5 / 5    Nicole Ramaekers
07-06-2022
 5 / 5    5
Fijne makelaar
 5 / 5    obdanton69
06-06-2022
 5 / 5    5
Rob prevoo makelaardij was onze verkoop makelaar binnen 2 wk was ons huis verkocht op een zeer vriendelijke en professionele wijze.
 5 / 5    danny janssen
25-05-2022
 5 / 5    5
Deskundig, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk
 5 / 5    Michael Schwidder
24-05-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Henk Vaassen
22-05-2022
 5 / 5    5
Rob is een zeer correct en punctueel persoon. Afspraak is afspraak en geen verassingen
 5 / 5    Jos Croonen
20-05-2022
 5 / 5    5
Zeer tevreden over de gehele dienstverlening.
 5 / 5    M W
20-05-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    William Scheffer
20-05-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Tamara Deckers-Thijssens
20-05-2022
 5 / 5    5
Perfecte begeleiding en advies ook bij verhuur van ons pand!
 5 / 5    Beauty Nives Hanny Knols
20-05-2022
 5 / 5    5
Rob is Pro-actief, betrokken en betrouwbaar, zowel in verkoop als in verhuur Zeer tevreden.
 5 / 5    Guido Lassauw
19-05-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Ger Onnou
19-05-2022
 5 / 5    5
Rob Prevoo makelaar, onze steun en toeverlaat in verhuurzaken sinds 2013! Altijd vriendelijk, deskundig, snel en betrouwbaar. Beste makelaar van Limburg.
 5 / 5    M de Gast
19-05-2022
 5 / 5    5
Top makelaar, goede begeleiding en denkt echt met je mee
 5 / 5    Karin Kuijpers
19-05-2022
 5 / 5    5
Prima makelaar die meedenkt en klaarstaat voor je. Al jaren klant bij voor verhuur onroerend goed en tevreden. Aanrader.
 5 / 5    R F
19-05-2022
 5 / 5    5
Al 11 jaar beheert Rob onze verhuurde woningen naar onze volledige tevredenheid!
 5 / 5    P. Bakker
19-05-2022
 5 / 5    5
Zeer punctueel, betrouwbaar, kundig, een vakman in hart en nieren. Zowel als makelaar als aankoopmakelaar . We hebben ze positieve ervaringen met Rob Prevoo.
 5 / 5    joepensaskia van Ameln
07-11-2018
 5 / 5    5
 5 / 5    Bianca Carmona
17-01-2018