Google Reviews   5 / 5 19 reviews 
043 851 204 3

Klanten beoordelen ons

Schrijf een review
 5 / 5    5
Zeer prettige en professionele begeleiding en advisering bij de verkoop van het huis van mijn moeder.
 5 / 5    Ton Ottenhof
29-06-2022
 5 / 5    5
Wij hebben ons huis gekocht via Rob Prevoo Makelaardij. Hij was er voor zowel de koper als de verkoper. Het was een fijne samenwerking. Wij zouden Rob Prevoo aan iedereen aanbevelen!
 5 / 5    Nicole Ramaekers
07-06-2022
 5 / 5    5
Fijne makelaar
 5 / 5    obdanton69
06-06-2022
 5 / 5    5
Rob prevoo makelaardij was onze verkoop makelaar binnen 2 wk was ons huis verkocht op een zeer vriendelijke en professionele wijze.
 5 / 5    danny janssen
25-05-2022
 5 / 5    5
Deskundig, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk
 5 / 5    Michael Schwidder
24-05-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Henk Vaassen
22-05-2022
 5 / 5    5
Rob is een zeer correct en punctueel persoon. Afspraak is afspraak en geen verassingen
 5 / 5    Jos Croonen
20-05-2022
 5 / 5    5
Zeer tevreden over de gehele dienstverlening.
 5 / 5    M W
20-05-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    William Scheffer
20-05-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Tamara Deckers-Thijssens
20-05-2022
 5 / 5    5
Perfecte begeleiding en advies ook bij verhuur van ons pand!
 5 / 5    Beauty Nives Hanny Knols
20-05-2022
 5 / 5    5
Rob is Pro-actief, betrokken en betrouwbaar, zowel in verkoop als in verhuur Zeer tevreden.
 5 / 5    Guido Lassauw
19-05-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Ger Onnou
19-05-2022
 5 / 5    5
Rob Prevoo makelaar, onze steun en toeverlaat in verhuurzaken sinds 2013! Altijd vriendelijk, deskundig, snel en betrouwbaar. Beste makelaar van Limburg.
 5 / 5    M de Gast
19-05-2022
 5 / 5    5
Top makelaar, goede begeleiding en denkt echt met je mee
 5 / 5    Karin Kuijpers
19-05-2022
 5 / 5    5
Prima makelaar die meedenkt en klaarstaat voor je. Al jaren klant bij voor verhuur onroerend goed en tevreden. Aanrader.
 5 / 5    R F
19-05-2022
 5 / 5    5
Al 11 jaar beheert Rob onze verhuurde woningen naar onze volledige tevredenheid!
 5 / 5    P. Bakker
19-05-2022
 5 / 5    5
Zeer punctueel, betrouwbaar, kundig, een vakman in hart en nieren. Zowel als makelaar als aankoopmakelaar . We hebben ze positieve ervaringen met Rob Prevoo.
 5 / 5    joepensaskia van Ameln
09-03-2021
 5 / 5    5
 5 / 5    Bianca Carmona
17-01-2018