Nieuws van dé makelaar in Zuid-Limburg - Rob Prevoo Makelaardij

Nieuws van dé makelaar in Zuid-Limburg - Rob Prevoo Makelaardij Huurwoning huren Huurwoning huren

Huis te koop in Eys

Te koop in Eys is deze twee onder een kap woning met aanbouw, drie slaapkamers, garage met ruime oprit en voor-en achtertuin.

Lees meer

Is het nu voordeliger een huis te huren of te kopen?

De hypotheekrente op een historisch laag niveau, de huren in twee jaar tijd met negen procent omhoog: alle seinen lijken op groen te staan om van een huur- naar een koophuis te verkassen. Maar is dat zo?

Lees meer

Huis bouwen in één dag! Is dit de toekomst?

MorgenWonen is dé nieuwe standaard in ontwikkelen en bouwen. Binnen één dag wordt een woning in elkaar gezet. Van een leeg stuk grond naar een volledige woning.

Lees meer

Tips om uw huis sneller te verkopen

De geur van een appeltaart in de oven is al lang niet meer genoeg om huizenkopers over de streep te trekken. Wat kunt u doen om uw huis sneller te verkopen?

Lees meer

Nieuwe wetten per 1 juli 2014

Per 1 juli 2014 treedt een aantal nieuwe wetten in werking.

Lees meer

ZZP'ers doen het goed op de woningmarkt

Zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers) doen het nog niet zo slecht op de woningmarkt. Driekwart van de zzp-huishoudens heeft een eigen woning en dat is zelfs iets meer dan de huishoudens waarbij sprake is van een vast arbeidscontract (72 procent).

Lees meer

Groeiende omzet bij notarissen

Voor het eerst sinds 2010 zien notariskantoren dit jaar hun omzet weer groeien. Dat komt vooral door de aantrekkende woningverkopen, waardoor flink meer transport- en hypotheekakten worden gepasseerd. Dat verwacht het economische bureau van ING.

Lees meer

'Verzekeraars helpen huiseigenaar met restschuld niet'

Iemand die na de verkoop van zijn huis een restschuld heeft, hoeft lang niet altijd te rekenen op hulp van zijn verzekeraar.

Lees meer