Rob Prevoo Makelaardij - Voor aankoop, verkoop of taxatie van uw woning

Rob Prevoo Makelaardij - Voor aankoop, verkoop of taxatie van uw woning Huurwoning huren Huurwoning huren

Onze makelaarsdiensten in Limburg

Bij Rob Prevoo Makelaardij bent u aan het juiste adres wanneer het gaat om de aankoop, verkoop, huur, verhuur of taxatie van uw onroerende zaken in Limburg en grensstreken. U kiest voor Rob Prevoo Makelaardij wanneer u op zoek bent naar betrouwbare en eerlijke adviezen over uw (toekomstige) onroerende zaak. 

Hieronder hebben wij onze veelvoorkomende makelaardij diensten beschreven. Heeft u nog vragen? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op! We staan u graag te woord. 

Aankoopbegeleiding

Onroerend goed aankopen

Op zoek naar een huis of een "thuis"?

In principe is het antwoord op deze vraag niet zo moeilijk, net zoals het kopen van een huis niet zo moeilijk is. Echter, een huis is meer dan alleen een dak boven u hoofd.

Een eerste indruk op basis van een foto of door een keer langs de woning te rijden, bepaald vaak of u potentieel ziet in een te koop staande woning of niet. Toch zijn er vaak mogelijkheden aanwezig die uiteindelijk kunnen leiden tot het juiste "thuisgevoel", ook al ziet u die in eerste instantie niet.

Rob Prevoo Makelaardij beperkt zich niet slechts tot het bezichtigen van een door u geselecteerde woning, het onderhandelen over de prijs of het scannen van het koopcontract. Wij gaan verder, veel verder zelf! Met het uiteindelijke doel een geschikt "thuis" voor u te zoeken en aan te kopen tegen de beste condities en toekomstperspectief. Graag lichten wij u onze meerwaarde toe in een vrijblijvend gesprek.

Wij verdiepen ons graag in u! Want de mooiste reis maakt u door uw eigen "thuis"!

» naar boven

Verkoopbegeleiding

Woning verkopen limburg

Uw woning verkopen in Limburg?

Voor velen geen alledaagse bezigheid. Bijzonder en spannend ook, waarbij grote bedragen zijn gemoeid. Derhalve is het verstandig u te laten bijstaan door een expert.

Want wat is uw woning waard? Vooropgesteld, de waarde van uw woning kunt u niet zelf bepalen. Net zo goed als er geen enkele makelaar of taxateur zal zijn die hier toe in staat is. De waarde van uw woning wordt bepaald door "de markt".

Belangrijk dus om goed op de hoogte te zijn van "de markt". Maak daarom van uw vraagprijs geen prijsvraag!

Maar zo zijn er nog tal van voorbeelden waarin een goede makelaar een meerwaarde kan zijn bij de verkoop van uw woning, echter dit lichten wij u gaarne toe tijdens een vrijblijvend gesprek.

Want kiest u voor Rob Prevoo Makelaardij, dan kiest u voor 100% dienstverlening. Als geen ander weten wij wat een eventuele verkoop van uw woning of een veranderende woonomgeving voor u betekend. Rob Prevoo Makelaardij ondersteunt deze veranderprocessen en biedt hiervoor oplossingen.

Wij doen ons graag de moeite!

» naar boven

Vastgoedbeheer - Goed beheer is het halve werk!

Beheer Limburg

U wilt een woning verhuren of reeds verhuurd, maar weet niet zo goed welke taken u verder heeft? Of weet u dit wel, maar wilt u er niet mee worden belast?

Het klinkt vaak ook lucratief; een woning verhuren waarbij de huuropbrengsten de vaste lasten dekken. Echter, u doet uzelf te kort wanneer u slechts enkel aan het begin van de maand op uw rekening kijkt of de huursom is bijgeschreven.

Want wat is de staat van de woning; nu en in de toekomst? Hoe gaat de huurder om met uw bezit? Heeft u wel eens contact met uw huurder? Hoe worden mankementen of storingen opgelost? En waarom valt net de CV-ketel uit tijdens Kerstavond of uw lange vakantie op Ibiza, waardoor van u wordt verlangt dat deze acuut wordt gerepareerd.

Deze zorg en nog veel meer nemen wij u graag uit handen. Alles valt of staat namelijk bij een goed beheer, hetgeen uw rendement verhoogd.

Meer weten hierover? Wij vertellen het u graag, en uiteraard geheel vrijblijvend. Wellicht kunnen wij u voorzien van enkele handige tips.

Want vertrouwen is goed, maar controleren is beter!

» naar boven

Verhuren van uw woning? Waarom niet?

Verhuur Limburg

Tegenwoordig is de doorlooptijd van een te koop staande woning veel langer als voorheen. Hierdoor worden mensen die een nieuwe woning reeds hebben aangekocht, geruime tijd met dubbele woonlasten geconfronteerd. Geen aangename bijkomstigheid wanneer er net gespaard is voor een nieuwe keuken, auto of vakantie.

Het verhuren van zo’n woning kan uitkomst bieden. En kan in sommige gevallen zelf leiden tot een uitstekende belegging. Wel zijn er tal van regels verbonden aan het verhuren van een woning.

Rob Prevoo Makelaardij zet graag de mogelijkheden met u op een rij. Want wie niet wil zoekt een reden, maar wie wel wil zoekt die mogelijkheid.

» naar boven

Meer informatie?

U wilt graag meer informatie of een vrijblijvende afspraak met Rob Prevoo Makelaardij? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Contact

Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Eventuele aanvulling op uw bericht?
Versturen