Herenhuis - Eygelshoven Veldhofstraat | Rob Prevoo Makelaardij

Herenhuis - Eygelshoven Veldhofstraat | Rob Prevoo Makelaardij Huurwoning huren Huurwoning huren

Eygelshoven - Herenhuis - Veldhofstraat 81

Terug
 
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij

Locatie en kaartOmschrijving

Algemeen

"Welkom In Ons Paleisje", heet de vrouw des huize haar gasten vriendelijk welkom. En met recht mag dit schitterend herenhuis, uit het begin van de vorige eeuw, een paleisje genoemd worden. Dit prachtige voorkomen met subtiele detailleringen, alsmede het royale woonoppervlakte maken deze parel uitermate geschikt voor uniek wonen en is daarbij, mede door het aangelegen separate appartement, ook nog eens ideaal voor dubbele bewoning of praktijk/kantoor aan huis. 

Indeling

Begane grond:
De fraaie entreehal doet al iets eigentijds vermoeden, met name door de authentieke tussenpui welke geheel in glas-in-lood is uitgevoerd. De hal annex trappenhuis is al even indrukwekkend en leidt ons in eerste instantie naar de sfeervolle en uiterst smaakvol ingerichte woonkamer en suit (51 m2) met aan de voorzijde het zitgedeelde en aangelegen eetkamer incluis elegante schouwpartij met haard. De woonkamer en suit wordt verder gekenmerkt door de prettige lichtinval, hoge plafonds, esthetische visgraad parket en de welkome verbinding met de tuin. Aangrenzend treffen we de vernieuwde eetkeuken (14 m2) aan welke van alle gemakken is voorzien, waaronder een nieuwe keukeninstallatie, en eveneens een toegang tot het buitenverblijf kent. Logischerwijs zou men veronderstellen dat de begane grond wordt gecompleteerd door het keurig vernieuwde toilet met hangcloset en fontein en de toegang tot de drie praktische kelderruimtes (resp. 14,5 m2, 15 m2, 18 m2), echter niets is minder waar. Aan de achterzijde is in een geheel zelfstandig en zowel van buiten- als binnenuit bereikbaar appartement voorzien, hetwelk bestaat uit een woon/slaapvertrek (23 m2), keuken en separate badkamer met douchecabine, toilet en wastafel. Het geheel kent een oppervlakte van in totaal 40 m2 en is bij uitstek ideaal voor aparte bewoning, maar ook voor het realiseren van een praktijk- of kantoorruimte aan huis. De zelfstandigheid wordt naast de toegang en voorzieningen tevens gekenmerkt door de aparte CV-installatie. 

Eerste verdieping:
Via het indrukwekkende trappenhuis en overloop bereikbare slaapvertrekken, te weten vier op deze verdieping (resp. 18 m2, 15 m2, 14,5 en 8 m2), waarvan een met een elegant balkon over de gehele zijvleugel van de woning, en de wederom compleet vernieuwde badkamer (8 m2) geoutilleerd met ligbad, douchecabine, tweede toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
De bovenste verdieping heeft, onder het in 2008 vernieuwde dak, een riante vijfde slaapkamer (22 m2) en een typische zolderruimte (13 m2), alwaar de mogelijkheid bestaat voor het realiseren van een zesde slaapkamer.  

Tuin en erf:
De geheel omsloten en fraai aangelegde tuin is kleurrijk, ruim van opzet en voorzien van een royaal verhoogd terras met aangelegen vijverpartij, prieeltjes en jacuzzi met alle privacy van dien. De buitenberging (7 m2) is praktisch en biedt tezamen met de forse garage (35 m2), oprit en carport volop ruimte voor stalling en opslag.

Aanvullende informatie:
-Uitstekend staat van onderhoud
-Centrale ligging in de kern Eygelshoven
-Vele recente vernieuwingen waaronder dak (hoofdgebouw en garage/carport), gevelreiniging en voegwerk, elektra, etc.
-Woning is v.v. een alarminstallatie
-Twee CV-ketels (beide eigendom, bouwjaar 2008 - Nefit Ecomline en Smartline)
-Kunststof kozijnen met isolerende beglazing
-Karakteristieke markiezen aan de zonzijde
-Appartement v.v. rolluiken
-Een bezichtiging meer dan waard!

Interesse?

Bel of mail Rob Prevoo Makelaardij voor meer info of het maken van een bezichtigingsafspraak: 043 851 20 43 of info@robprevoo.nl   

Bezichtiging of informatie aanvragen

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Bericht:
Versturen
 
Print   Informatie aanvraag
Type woning
Herenhuis
Vraagprijs
€ 295.000,- k.k.
Woonoppervlakte
225 m2
Perceeloppervlakte
655 m2
Aantal slaapkamers
6
Bezichtigen Brochure download