- -

Terug
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij
Rob Prevoo Makelaardij

Omschrijving

Algemeen

Op rustige lokatie in Partij gelegen halfvrijstaande woning met oprit voor het plaatsen van meerdere voertuigen, voor- en achtertuin en enorme garage/werkplaats annex hobbyruimte. Ideaal voor de kleine zelfstandige of hobbyist die ruimte zoekt! 

Indeling

Begane grond:
De entreehal met meterkast en trapopgang naar verdieping, biedt toegang aan het toilet, was/bergruimte, woonkamer, keuken en kelder. Deze kelder (11 m2) is praktisch en v.v. een tegelvloer. De doorzonwoonkamer (26 m2) met parketvloer kent optimaal lichtinval door de prima raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde waardoor tevens een uitstekend tuincontact ontstaat. De gesloten keuken (10 m2) is v.v. een hoekopstelling met alle apparatuur en granieten werkblad. Aangrenzend is de praktische bijkeuken (12 m2) met wasmachine aansluiting en separate toegang naar zowel het terras als de oprit gelegen. De tuin is grotendeels verhard en aangelegd met diverse borders en kent door de erfafscheidingen een hoge mate van privacy. De riante vrijstaande garage/werkplaats (60 m2!!!) is bereikbaar van zowel het terras als uiteraard vanaf de oprit en biedt voor velerlei doeleinden mogelijkheden.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamer (resp. 14 m2, 11 m2 en 6 m2) en de royale geheel betegelde badkamer (8 m2) geoutilleerd met alle voorzieningen zoals ligbad, douchecabine, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikbare zolderverdieping met een tweetal zolderruimtes (resp. 13 m2 en 9 m2) alwaar de mogelijk aanwezig is voor het creëren van een vierde slaapkamer en waar tevens de cv-installatie (eigendom, bouwjaar 2002) is gesitueerd. 

Aanvullende informatie:
-Bouwjaar 1969
-Deels kunststof en houten kozijnen met dubbele beglazing
-Nagenoeg geheel v.v. rolluiken
-Spouwmuurisolatie
-Gigantische garage/werkplaats
-Ideaal voor bedrijf aan huis
-Per direct te aanvaarden

Interesse?

Bel of mail met Rob Prevoo Makelaardij voor meer info of het maken van een bezichtigingsafspraak: 043 851 20 43 of info@robprevoo.nl   

Bezichtiging of informatie aanvragen

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Bericht:
Versturen